Fri15.11 Sat16.11 Sun17.11 Mon18.11 Tue19.11 Wed20.11 Thu21.11
Cycle Stages Kassandra 07:00 45 mins
Gym Pass 08.00 - 09.15 Gym Pass 08:00 1h 15mins
Bells & Straps Jake 09:15 60 mins
Pilates Natalie 10:30 60 mins
HIIT It Up Elia 12:30 45 mins
Gym 13.30 - 18.00 Gym Pass 13:30 4h 30mins
 
Boxing Ricardo 07:00 60 mins
Circuit Jake 08:15 60 mins
Circuit W Jake 09:30 60 mins
Tone W Tanya 10:45 45 mins
Gym Pass 12.00 - 15.00 Gym Pass 12:00 3h
Calisthenics Asher 12:00 90 mins
Kids Boxing - 7 years + Ricardo 15:00 60 mins
 
Cycle Claire 08:30 45 mins
Cycle Claire 09:30 45 mins
Circuit W Beth 10:30 60 mins
Tone Beth 11:45 45 mins
Gym Pass 13.00 - 15.00 Gym Pass 13:00 2h
Yin Yoga Safa 17:45 60 mins
 
HIIT It Up Beth 07:00 45 mins
Gym Pass 08.00 - 09.15 Gym Pass 08:00 1h 15mins
Pilates Natalie 09:15 60 mins
HIIT the Bells Elia 10:30 45 mins
HIIT It Up Joel 12:30 45 mins
Gym Pass 13.15 - 18.00 Gym Pass 13:15 4h 45m
Lift Fit Nathan 18:00 60 mins
Tone Nathan 19:15 45 mins
Vinyasa Yoga Safa 20:15 60 mins
 
Circuit Jake 07:00 60 mins
Gym Pass 08.00 - 09.00 Gym Pass 08:00 60mins
HIIT It Up Elia 09:15 45 mins
Mad House Elia 10:15 60 mins
Gym Pass 11.30 - 18.00 Gym Pass 11:30 6h 30m
HIIT It Up Joel 18:15 45 mins
Cycle Stages Joel 19:15 45 mins
Pilates Natalie 20:15 60 mins
 
Cycle Claire 07:00 45 mins
Gym Pass 08.00 - 09.15 Gym Pass 08:00 1h 15mins
Tone Danielle 09:15 45 mins
Mad House Joel 10:15 60 mins
Mummy & Babies Pilates Natalie 11:30 60 mins
Gym Pass 12.30 - 17.00 Gym Pass 12:30 4h 30m
Tone Danielle 18:15 45 mins
Mad House Honey 19:15 60 mins
Yin Yoga Safa 20:30 60 mins
 
HIIT It Up Nathan 07:00 45 mins
Gym Pass 08.00 - 09.15 Gym Pass 08:00 1h 15mins
Lift Fit Nathan 09:15 60 mins
HIIT It Up Joel 10:30 45 mins
Gym Pass 11.30 - 18.00 Gym Pass 11:30 6h 30m
Cycle Stages Kassandra 18:15 45 mins
Lift Fit Nathan 19:15 60 mins
Boxing James 20:30 60 mins